Política

Ester Capella: “És impossible donar suport a cap partit que no reconegui que Catalunya és una nació i que no se'ns permeti ser el que volem ser”

La diputada d'ERC al Congrés diu a ‘L'Illa de Robinson' que, en cas que es plantegi el referèndum, hauria de ser el 2016 i sota una pregunta binària

Descarta, ara per ara, una coalició de DL i ERC en cas que tornin a convocar-se noves eleccions

Ester Capella, diputada d'ERC al Congrés, ja fa uns quants anys fa política a la capital espanyola. Ara es troba dins el Congrés, aquell espai ara convertit en un escenari dels millors amors i els pitjors odis entre partits. Capella ha subratllat aquest dilluns en una entrevista a L'Illa de Robinson d' El Punt Avui Televisió el que ja es porta dies afirmant des dels partits independentistes amb representació al Congrés: “és impossible donar suport a cap partit polític que no reconegui que Catalunya és una nació”, i no entesa de forma “diluïda”, i que no “se'ns permeti ser el que volem ser”.

Capella no té moltes esperances que s'aconsegueixi fer un referèndum a Catalunya, troba la possibilitat “inviable i increïble”. En cas que el referèndum es permetés, ERC l'acceptaria sota dos condicions “ 2016 i pregunta binària ”

En relació amb unes hipotètiques eleccions al juny, en cas que cap partit aconseguís tirar endavant la seva investidura, Capella ha deixat clar que ERC i Democràcia i Llibertat no pretenen presentar-se en coalició ara per ara i que, a més, “cada partit té les seves maneres i formes de prendre les decisions” que, en el cas dels republicans, és una cosa que es fa “ a través de la militància ”.

Per veure l'entrevista sencera, cliqueu aquí .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia