Política

eleccions 26-J

Rajoy demana als votants que rebutgin “ideologies derrotades per la realitat fa molts anys”

Reitera l'aposta del PP per la “unitat de la nació” i la “igualtat” dels ciutadans

El president del govern espanyol en funcions i líder del PP, Mariano Rajoy, ha demanat aquest dimarts als votants que defugin “la radicalitat” que s'ha instal·lat “dins de la classe política” de l'Estat. Segons Rajoy “el pitjor que li pot passar a Espanya en aquests moments és tornar al que es va fer als anys anteriors a l'arribada al poder del PP” i “seria pitjor encara apostar per ideologies, plantejaments i polítiques que han estat derrotades per la realitat fa molts anys”. En un acte preelectoral del PP a Madrid, ha recordat que el PP aposta per “l'Espanya moderada” i “en positiu”, així com per “la unitat, la igualtat i la sobirania nacional”, perquè “Espanya serà el que vulguin el conjunt dels espanyols, i no una part dels espanyols.

Un cop més el líder del PP s'ha compromès a arribar als 20 milions de llocs de treball al 2020 i ha afirmat que el gran objectiu de l'ocupació permetrà alhora “mantenir i millorar” el sistema de pensions. També ha expressat la seva voluntat de “fer un esforç” en matèria “d'educació” i en beques perquè “cap espanyol pot estar fora dels estudis per raons merament econòmiques”.

En aquest marc, ha alertat dels que són “proclius a explicar les coses que van malament” però ha destacat les fortaleses del turisme, les infraestructures i les inversions. “Se'ns dubte hi ha coses a millorar, i aquest és el repte per als pròxims quatre anys perseverant en les polítiques econòmiques que han funcionat i fent-ho des de la moderació la sensatesa, i generant confiança i certesa”.

No ha fet cap referència a la necessitat d'adoptar mesures addicionals per aconseguir complir els objectius de dèficit fixats per Brussel·les, com sí que va fer a la carta que va enviar al president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, per intentar evitar la multa que la Comissió preveu imposar a l'estat un cop passades les eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Junts presenta els candidats del Ripollès

ripoll
guerra a gaza

Qatar diu que està revaluant el seu paper com a mediador

barcelona
política

Illa rebutja ser investit amb els vots de Vox

barcelona
croàcia

Els conservadors tornen a guanyar les eleccions, però ho tindran difícil per governar

barcelona
societat

Manifest en suport de Puigdemont amb 250 personalitats

barcelona
Iñaki Soto
Director del diari Gara

“El model del PNB està esgotat, necessita un relleu”

Barcelona
política

Collboni no obté suport per al PAM i no es tramitarà

barcelona
Guerra a Europa

Els líders de la UE destaquen la urgència de dotar Kíiv de sistemes antiaeris

Barcelona
estats units

Els EUA restableixen les sancions contra el petroli i el gas de Veneçuela

barcelona