Política

Guanyem i el PSC proposen altres inversions a Girona

Aposten per deixar sense partida el pla d’asfalts i la inversió en vehicles policials i reforçar, en canvi, projectes dedicats als barris

Acusen el govern de “manca de voluntat negociadora”

Els dos principals grups de l’oposició de Girona, Guanyem i el PSC, van fer ahir un comunicat conjunt en què deixen clar que “no comparteixen les decisions en inversions de caràcter extraordinari” plantejades pel govern de JxCat, per la qual cosa van fer públiques unes propostes d’inversions alternatives. Així, els dos grups municipals van explicar que aposten per deixar sense partida el pla d’asfalts (401.505,35 euros), la inversió en vehicles per a la policia (112.000) i la reforma de l’Estació Jove (212.000), i destinar aquests més de 720.000 euros a reforçar projectes dedicats als barris. En concret, la seva proposta és invertir 210.000 euros en la remodelació del parc Mas Masó; 100.000 en la remodelació de l’avinguda Sant Narcís; 210.000 en habitatge públic a Vila-roja, i 200.000 en l’obertura d’un centre jove a l’Esquerra del Ter.

“Poca voluntat”

Els dos grups, que van recordar a JxCat que governa amb una minoria de només nou regidors de 27 i que al ple hi ha una majoria d’esquerres, van acusar l’equip de Marta Madrenas de “manca de voluntat negociadora per arribar a acords transversals”. A més de criticar que el govern hagi “decidit ignorar que es troba en una situació de minoria”, van afirmar que “això més aviat que tard portarà la ciutat a una situació de paràlisi absoluta, si no hi ha una rectificació immediata”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia