Política

Sàmper: “La sentència d’avui referma la necessitat de fer justícia amb el conseller Quim Forn”

El conseller d’Interior avança que es reunirà amb els implicats per escoltar com veuen el seu futur professional

Batlle assegura que ha quedat demostrat el comportament “absolutament impecable” de Trapero el 2017

Minuts després que l’Audiència Nacional notifiqués a les parts l’absolució del major Josep Lluís Trapero i l’excúpula dels Mossos, el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per valorar: “Avui es referma la professionalitat de tot un cos”.

I, dit això, Sàmper ha remarcat que la sentència d’avui “referma la necessitat de fer justícia amb el conseller Quim Forn”.

El conseller ha avançat que té la intenció de parlar amb tots els implicats “per escoltar-los i per veure com veuen el seu futur professional”. Tot i que, el més immediat és “deixar que Trapero, Laplana i tota la cúpula d’Interior es recuperin del procés viscut”.

A més, ha reconegut que no s’esperava una sentència absolutòria, i ha indicat que estudiaran la possibilitat de prendre mesures legals davant un procés que “ha posat en dubte la professionalitat de tot el cos”.

Per la seva part, el cinquè tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona i exdirector general de policia, Albert Batlle, també ha celebrat la sentència absolutòria.

“Ha quedat demostrat el comportament absolutament impecable dels responsables policials en les jornades de la tardor del 2017”, ha indicat Batlle, que ha volgut subratllar que personalment se n’alegra molt.

L’exdirector general de la policia ha insistit que Trapero i Laplana “són dos grans policies” que “amb tota seguretat no mereixien el calvari que han hagut de passar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia