Política

Els Mossos denuncien 15 persones per manifestar-se sense mascareta contra el seu ús a l’escola

La policia assegura que els concentrats duien “pancartes negacionistes”

Tres dels participants han estat denunciats per faltar al respecte dels agents i per atemptat a l’autoritat

Els Mossos d’Esquadra han denunciat una quinzena de persones que s’han manifestat aquest diumenge contra l’obligatorietat de la mascareta a l’escola davant al Vendrell (Baix Penedès).

Fonts policials han explicat a Efe que els fets van passar poc abans de les onze del matí d’ahir diumenge al barri marítim de Coma-ruga, on diverses persones es van concentrar a les portes d’una llar d’infants amb pancartes contra l’ús de la mascareta.

Els manifestants van exhibir lemes com “Deixeu els nens respirar”, “Les mascaretes no et protegeixen, t’emmalalteixen” o “Els infants no contagien”.

La policia catalana ha denunciat quinze d’aquests manifestants perquè, segons els Mossos, no portaven mascareta i per reunir-se amb nens davant d’aquest centre escolar amb “pancartes negacionistes sobre el coronavirus”. Tres d’aquestes persones també han estat denunciades per falta de respecte a la llei de seguretat ciutadana i atemptat a agent de l’autoritat. La policia local ha amonestat aquestes persones per contravenir l’ordenança municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia