Política

Ayuso proposa abaixar els impostos a la resta d’autonomies i diu que l’harmonització fiscal vol “enfrontar territoris”

“Vinc freqüentment a Catalunya, poques coses m’agraden més”, assegura

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha criticat per “perniciós i injust” que es vulgui acabar amb la situació fiscal de la capital espanyola, on els tributs són generalment més baixos que a la resta de l’Estat. Ayuso ha visitat Barcelona aquest dijous i en declaracions a la premsa en arribar a la capital catalana ha lamentat que amb la proposta d’harmonització fiscal “s’està intentant enfrontar territoris i tractar els madrilenys i a la Comunitat de Madrid com si fos un paradís fiscal”. “No és cert”, ha continuat, i ha proposat abaixar els tributs “a la resta del país”. “Si hi ha menys impostos, hi ha més feina i més recaptació a la vegada”, ha argumentat.

La dirigent madrilenya comença aquest dijous una visita de dos dies a Barcelona per defensar l’escolarització en castellà després de l’aprovació de la reforma de la llei educativa coneguda com a ’llei Celaá’, que elimina l’obligatorietat d’usar el castellà com a llengua vehicular. Ayuso ha explicat que és la quarta vegada que trepitja Catalunya aquest 2020 per “intercanviar idees” amb la ciutadania. “Vinc freqüentment a Catalunya, poques coses m’agraden més”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia