Política

Artadi nega vetos: “Qui vulgui es podrà sumar a l’acord de legislatura que tanquem amb ERC i CUP”

La vicepresidenta de JxCat apel·la a la responsabilitat per no “malmetre” el resultat del 14-F

La vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi, ha negat que la seva formació veti els comuns per entrar al Govern. En una entrevista a ‘Els Matins de Catalunya Ràdio’, Artadi ha defensat que s’està treballant en un acord de legislatura amb ERC i la CUP i que quan estigui tancat es podrà sumar qui vulgui. Ha explicat que ara les converses estan centrades en una estratègia més enllà d’un acord a la Mesa del Parlament o d’investidura i ha fet una crida a la “responsabilitat” per no “malmetre” el resultat del 14-F. Per a JxCat, l’important és tenir un “fonament sòlid” de la legislatura i insisteix que cal una “estratègia coherent” a tots les cambres. Així doncs, vinculen un acord per formar govern a una estratègia independentista unitària al Congrés.

“No hem vetat ningú. El que hem dit és que el resultat és molt clar i que ens hem de posar d’acord les tres forces independentistes”, ha assegurat Artadi. Segons la vicepresidenta de JxCat, primer s’ha d’assolir un acord de legislatura amb ERC i la CUP. “Quan ho tinguem tancat, que s’hi sumi qui vulgui”, ha afegit preguntada pels comuns. Sobre si ella tornarà al Govern, Artadi ha respost que ara mateix està a l’Ajuntament de Barcelona i que tan el seu esforç com la seva prioritat estan a la capital catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia