Política

Asens critica la “passivitat d’Hisenda” que ha permès que el rei emèrit hagi regulat “un frau milionari”

El president del grup de Podem al Congrés creu que Joan Carles de Borbó “actua per sobre de la llei”

El president del grup parlamentari d’Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha criticat aquest divendres la “passivitat d’Hisenda” que ha permès que el rei emèrit, Joan Carles I, “pugui esquivar una altra vegada l’acció de la justícia regulant un frau milionari a Hisenda”, i tot després que el seu fill, Felip VI, parlés d’un “comportament exemplar” a l’acte del 23-F. Segons Asens, “el rei emèrit està podent fer el que la majoria de ciutadans no pot fer, que és regular els seus suposats delictes gràcies a la passivitat de la Fiscalia i Hisenda”. El cas, ha dit, “posa en evidència una altra vegada que el rei actua per sobre de la llei i és diferent pel que fa a les responsabilitats a la resta de ciutadans”.

En roda de premsa al Congrés, Asens també ha afirmat que el PP manté el bloqueig al CGPJ pels casos de corrupció que afecten a la formació de Casado. “Per al PP és qüestió de supervivència seguir segrestant el govern dels jutges”, ha dit. Segons Asens, “això no és un conflicte entre el PP i Podem”, sinó “entre el PP i la democràcia”. “Hem vist que l’excusa que posa el PP vinculada a Podem no ha estat un impediment en la renovació de RTVE”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia