Política

Albert Botran fa pública la primera imatge de Pablo Hasel a la presó de Ponent

El diputat de la CUP visita el raper a la presó de Ponent de Lleida

Durant la trobada han valorat les mobilitzacions pel seu empresonament

El diputat de la CUP al Congrés, Albert Botran, ha fet pública a través de les xarxes socials la primera fotografia del raper Pablo Hasel a la presó de Ponent de Lleida.

Ho ha fet després de fer una visita aquest dimecres al cantant empresonat per ordre de l’Audiència Nacional per delictes d’enaltiment del terrorisme a través de les lletres de les seves cançons.

Botran, que ha passat una “bona estona” amb Hasél, explica que el raper està “content de totes les mobilitzacions” que s’han fet per demanar la seva llibertat. Segons el diputat, el cantant està especialment satisfet que les protestes “estiguin connectant el seu empresonament amb el malestar i les lluites socials, contra el règim del 78”.

Botran acaba el missatge amb una crida a continuar la mobilització als carrers “fins a alliberar-lo”.

D’altra banda, la Plataforma Llibertat Pablo Hasel ha donat a conèixer aquest dimecres que s’ha notificat al raper una nova causa per una querella que va presentar Vox contra ell per cremar una bandera espanyola en un concert a Mallorca per la llibertat d’expressió. Està previst que hagi de declarar per aquesta causa el 5 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia