Política

Mor als 75 anys l’advocat i polític tarragoní Albert Vallvé

Va ser vicepresident de la Diputació de Tarragona i tinent d’alcalde de cultura de l’Ajuntament de la localitat

Va estar molt vinculat la cultura i les festes de la ciutat

L’advocat i polític tarragoní Albert Vallvé ha mort als 75 anys.

Vallvé va ser advocat del Col·legi d’Advocats de Tarragona i vicecònsol Honorari a Tarragona del Brasil.  Va ser nomenat vicepresident de la Diputació de Tarragona i tinent d’alcalde de cultura de l’Ajuntament de Tarragona el 1999.

Molt vinculat a la cultura i a les festes de la ciutat, va exercir de Magí de les Timbales des de finals dels anys 80 a la festivitat del Corpus i per les Festes de Santa Tecla. Vallvé va ser també casteller dels Xiquets de Tarragona i membre de la junta de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang.

El consistori ha mostrat aquest diumenge el seu “més sentit condol” i ha lamentat “profundament” aquesta pèrdua. També ho ha fet la Diputació de Tarragona, que ha assegurat que Vallvé ha estat sempre al costat “dels municipis, les persones i la cultura”. “El nostre condol als seus familiars i amics”, ha apuntat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia