Política

PSC critica ERC i Junts pel ritme de la negociació

Granados alerta que Catalunya pot quedar-se sense pressupostos per al 2021

Acusa els independentistes de fer de la confrontació l’eix d’acció política

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha criticat que sembla que ERC i Junts “no tenen pressa” en les negociacions i que en les converses “no es parli de reactivació econòmica”. Granados ha dit que les notícies de la negociació entre els independentistes són “negatives” perquè “han posat data de caducitat al diàleg amb Espanya”, “han privatitzat el govern amb el Consell de la República” i “han fet de la confrontació l’eix de l’acció política”. D’altra banda, ha alertat que, amb el ritme de les negociacions que hi ha, Catalunya podria quedar-se sense pressupostos per al 2021 perquè a hores d’ara ja haurien d’estar preparant-se.

“En un moment de sortida de la crisi, el món independentista es mira el melic i no es preocupa pels catalans”, ha assegurat Granados, en la roda de premsa dels dilluns.

La dirigent socialista ha dit que Catalunya “no es pot permetre el luxe de no tenir pressupost” i ha expressat que les tasques de preparació dels comptes “ja hauria d’estar feta”. Amb tot, ha dit que si encara no se sap ni quins departaments hi haurà al futur Govern, no s’estarà tampoc a temps de tenir pressupostos pel pròxim any. Per això ha considerat que ERC i Junts “no són conscients que cada dia que passa és una gran irresponsabilitat”.

Granados ha dit que el candidat del PSC, Salvador Illa, es tornarà a proposar per anar a la investidura i ha insistit que hi ha una “majoria progressista alternativa a Catalunya”. I ha assegurat que els socialistes estan en contacte permanent amb altres grups, excepte amb Vox.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia