Política

Els cinc regidors de Ciutadans de Vila-seca deixen el partit i actuaran com a no adscrits

Els edils expressen les discrepàncies amb la direcció de la formació i presenten la plataforma Vila-seca Som Tots

Els cinc regidors de Ciutadans de Vila-seca han anunciat aquest dijous que abandonen el partit. Juan Antonio Ramírez, María Belén Velasco, Concepción Dolores Insa, Sandra González i Miguel Ángel Hidalgo han apuntat que a partir d’ara actuaran com a regidors no adscrits als plenaris municipals, però que ho faran de manera conjunta amb una única veu.

Els edils han explicat que un dels motius de la disconformitat amb l’executiva de Ciutadans va ser arran de l’aprovació dels pressupostos del consistori, ja que ells van votar-hi a favor tot i haver rebut instruccions de la direcció del partit de fer-ho en contra. Els cinc representants han apuntat que no tenen intenció d’unir-se al govern municipal i han fundat la plataforma Vila-seca Som Tots.

Ramírez ha justificat la decisió “per treballar per Vila-seca, recolzar l’equip de govern en temes importants sense cap pressió i per no estar a l’espera de demanar permís per fer política municipal”.

El fins ara portaveu de Ciutadans fa uns mesos ja va deixar el seu càrrec com a conseller comarcal del Tarragonès. Vila-seca és la localitat de Catalunya on el partit taronja havia aconseguit millors resultats a les darreres eleccions municipals. Els cinc edils han apuntat que tenen intenció de presentar-se als propers comicis del 2023.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia