Política

Avis i Àvies per la Llibertat també exigeixen un acord independentista

El col·lectiu Taca d’Oli, que agrupa els grups d’Avis i Àvies de Catalunya per la Llibertat de 28 municipis catalans, va lliurar ahir als tres grups independentistes a les portes del Parlament un manifest en què, com han fet l’ANC i Òmnium, els reclamen que es posin d’acord i formin govern. El moviment, sorgit a Reus, fa més de tres anys i mig que surt al carrer, en algunes ciutats diàriament i en d’altres un cop a la setmana, per demanar la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i l’arxivament de les causes judicials contra el moviment independentista. Recorda als partits en el manifest lliurat ahir que “si tenen un escó en el Parlament” és “gràcies” als seus “vots”, que no volen “malbaratar un 52% del vot perquè els partits es reparteixin les cadires i el poder” i que “si tenen por de l’Estat que ens represàlia donin pas a gent que no en tingui”.

El manifest conclou exigint als tres partits independentistes que “formin govern, que es deixin de barallar i que es posin a treballar per aconseguir la independència del nostre país, que per això vam aconseguir el 52% dels vots en aquestes eleccions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia