Política

Puigdemont denuncia el robatori de la placa de la Casa de la República

L’expresident acusa “sis persones amb bandera espanyola” i denuncia els fets al president del Parlament Europeu

Un grup de sis persones va arrencar aquest dijous la placa que deia ‘Casa de la República’ del domicili de Carles Puigdemont a Waterloo, a Bèlgica, i van fugir, segons ha denunciat l’expresident al seu compte de Twitter .

El líder de Junts per Catalunya i eurodiputat acompanya la piulada amb un vídeo de 48 segons on es veuen, primer, els sis individus en un pla fix, un dels quals mostra una bandera espanyola, al davant del domicili, i després, en una altra seqüència, com arriba un cotxe, en baixa una persona –que a l’edició del vídeo és assenyalada amb una altra foto fixa en què se l’identifica clarament–, que manipula alguna cosa a la tanca natural de la finca, fora de càmera, i torna corrents al cotxe, que marxa tot seguit.

“No acceptaré cap violència ni cap intimidació al meu compromís polític”, afirma Puigdemont a la mateixa piulada. L’expresident de la Generalitat assegura que ha denunciat els fets a la policia belga i que els ha posat en coneixement del president del Parlament Europeu, David Sassoli, atenent la seva condició d’eurodiputat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia