Política

Rufián afirma que “no canviarà res” en la política d’ERC a Madrid: “La via és la dialogada”

El portaveu dels republicans al Congrés assegura que “potser JxCat no és tan de dretes com es diu”

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha afirmat que “no canviarà res” en relació amb la política dels republicans a Madrid. En roda de premsa aquest dimarts a la cambra baixa, Rufián ha remarcat que la via és “la dialogada” i “la de fer política”. “Quina és l’alternativa més enllà de fer piulades?”, ha plantejat el portaveu d’ERC, que ha remarcat que els que critiquen el posicionament d’ERC responen “amb silenci o més tuits”. Segons Rufián, l’aposta pel diàleg “és la via que ha fet guanyar” les eleccions als republicans i “la que té més confiança entre la gent”. El diputat al Congrés ha esperat una nova reunió de la taula de diàleg, però ha evitat posar data.

D’altra banda, Rufián ha defensat el pacte de Govern entre ERC i JxCat i ha dit que “potser Junts no és tan de dretes com es diu”. El portaveu dels republicans ha argumentat que JxCat ha votat a favor d’iniciatives progressistes i que aglutina molts espais, alguns de dretes.

Rufián ha insistit que altres partits, com el PSOE, a qui se situa a l’esquerra “a vegades no ho són tant”. “El futur de la política són les coalicions de govern complicades”, ha dit. Pel que fa a la feina al Congrés, Rufián ha dit que la coordinació de l’independentisme “ja existeix”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia