Política

El Parlament rebutja demanar al Govern que presenti uns pressupostos per al 2021

La cambra sí que aprova que es presenti un projecte de llei pels comptes del 2022 “tan aviat com sigui possible”

El Parlament ha rebutjat demanar al Govern que presenti un projecte de llei de pressupostos per al 2021.

El primer apartat de la moció presentada pel PSC en el ple no ha prosperat, malgrat els vots a favor dels socialistes, els comuns i els populars, pel vot negatiu de la resta de grups i l’abstenció de Cs. La portaveu del PSC a la cambra catalana, Alícia Romero, ha reconegut que ja s’esperava que es tombés la petició després de les declaracions del president Aragonès i el conseller Giró a l’últim ple del Parlament, en què van descartar presentar uns comptes per aquest any i van apostar per començar a treballar en els del 2022.

En canvi, sí que s’ha donat llum verda, però, a instar el Govern perquè presenti un projecte “tan aviat com sigui possible”.

D’altra banda, amb el vot a favor del PSC-Units, ECP, Cs i PPC, i l’abstenció d’ERC i JxCat, també s’ha demanat que el conseller d’Economia i Hisenda assisteixi als Consells de Política Fiscal i Financera, i que el Govern participi en “els debats i treballs” per a un nou sistema de finançament autonòmic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia