Política

Suspenen el judici a l’exalcalde d’Alcarràs per l’1-O

Un dels guàrdies civils citats volia declarar des de la comandància de Sevilla i l’advocada de la defensa s’hi ha oposat

El judici a l’exalcalde d’Alcarràs (Segrià), Miquel Serra, acusat de desobediència per col·laborar suposadament amb el referèndum de l’1-O, que s’havia de celebrar aquest dimarts al penal 3 de Lleida, s’ha suspès. Estaven citats a declarar cinc guàrdia civils i un d’ells ho ha volgut fer des de la comandància de Sevilla, on està destinat. L’advocada de la defensa, Anna Nadal, s’hi ha oposat al·legant que no garanteix el dret defensa i recordant que, segons la llei,la declaració s’ha de fer en seu judicial. La jutgessa ha acceptat aquest argument i ha ajornat el judici per al 27 de setembre. Serra ha destacat abans d’entrar el dret legítim de defensar la democràcia. La fiscalia li demana un any i tres mesos d’inhabilitació i 21.600 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia