Política

Vilalta creu que Junts s’hauria de sentir identificat amb el discurs d’Aragonès perquè es basa en el pla de govern

La portaveu d’ERC lloa el “to presidencial i responsable” de la intervenció del cap de l’executiu

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, creu que Junts s’hauria de sentir identificat amb el discurs que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet durant el debat de política general.

Després que la portaveu parlamentària de JxCat, Mònica Sales, hagi lamentat que no s’ha parlat de “confrontació” i hagi subratllat que “l’acord de Govern no s’ha vist reflectit” a la intervenció, Vilalta ha remarcat que el discurs es basa en el pla de govern aprovat fa poques setmanes i que “els membres dels partits de Govern s’hi haurien de sentir reflectits”.

En roda de premsa, la portaveu republicana ha lloat el “to presidencial i responsable” de les paraules d’Aragonès.

Vilalta ha remarcat que en la intervenció s’han fet tant propostes “immediates i concretes” com a mig i llarg termini, fet que creu que demostra “visió de país”. També ha assegurat que la “visió transformadora” busca “trencar velles inèrcies”.

La portaveu republicana també ha dit que confia que en els pròxims dies del debat els altres grups parlamentaris “també siguin a l’alçada de la ciutadania”.

D’altra banda, en ser preguntada per la proposta de resolució impulsada per la CUP que demana un nou referèndum aquesta legislatura, Vilalta s’ha limitat a dir que el compromís d’ERC amb el referèndum és “irrenunciable”.

Així, ha volgut esperar a valorar la iniciativa completament a veure la literalitat del text. Vilalta també ha remarcat que al Parlament s’hi ha de poder debatre sobre tots els temes, també autodeterminació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia