Política

Els comuns afirmen que no està en qüestió que “la reforma laboral s’ha d’acabar derogant”

Mena demana a Batet que “reflexioni” després del cas d’Alberto Rodríguez: “És conscient que no ha fet bé”

Catalunya en Comú ha reivindicat la derogació de la reforma laboral “per millorar la vida” dels ciutadans, “més enllà de com això pugui afectar a les relacions dins del govern de coalició”. Amb tot, el portaveu dels comuns, Joan Mena, ha afirmat que “no està en qüestió la continuïtat de govern de coalició” i tampoc que “la reforma laboral s’ha d’acabar derogant”. I ha avisat el PSOE que no permetran que la vicepresidenta primera Nadia Calviño faci “una reforma laboral a mida de la patronal”. També ha fet una defensa perquè la vicepresidenta Yolanda Díaz sigui qui la “piloti”. D’altra banda, els comuns han demanat a la presidenta del Congrés que “reflexioni”, després que decidís retirar l’escó al diputat de Podem Alberto Rodríguez.

Mena creu que Meritxell Batet “és conscient que no ha pres una bona decisió i que no ha fet bé” i ha lamentat que “ha cedit al xantatge i a les pressions del Tribunal Suprem”. “Estem en el pitjor dels escenaris possibles”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia