Política

JxCat registra una petició perquè Rufián comparegui al Parlament

La formació vol que el portaveu d’ERC al Congrés doni explicacions per les seves “les acusacions i difamacions que vinculen l’independentisme amb Rússia”

El president de Junts al Parlament, Albert Batet, considera “inacceptables” les declaracions del republicà i el “silenci” d’Esquerra

El grup de Junts per Catalunya (JxCat) ha registrat aquest dimecres una petició de compareixença del portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, a la Comissió d’Assumptes Institucionals del Parlament de Catalunya. Junts vol que el republicà doni explicacions “sobre les acusacions i difamacions que vinculen l’independentisme amb Rússia”.

El president de Junts a la cambra, Alber Batet, ha anunciat a les xarxes socials que ja han presentat la petició de compareixença de Rufián per les seves “declaracions inacceptables” i d’un “silenci” que també considera “inacceptable”.

Rufián va donar per bones ahir les informacions sobre els contactes de l’entorn del president Carles Puigdemont amb Rússia. “Són senyorets que es passejaven per Europa amb la gent equivocada perquè simplement durant una estona es creien James Bond. No ens representen”, va criticar.

Les paraules del portaveu republicà han provocat una nova enganxada entre ERC i JxCat. El mateix Batet va reclamar als republicans que “desautoritzin” Rufián i el secretari de Junts, Jordi Sànchez, va titllar el diputat d’Esquerra de “miserable”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia