Política

estat espanyol

Sumar, el nom de la plataforma de Yolanda Díaz

La vicepresidenta del govern espanyol iniciarà un “procés d’escolta” a través d’aquesta associació

Sumar. Aquest és el nom de la plataforma de la vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, primer pas en el camí cap a les pròximes eleccions generals, previstes per a la tardor de l’any que ve.

El nom ha estat presentat ja en el registre d’associacions del Ministeri de l’Interior, tot i que encara no ha rebut el vistiplau del departament.

Sumar no és una marca electoral, van destacar fonts pròximes a la ministra, sinó el paraigua per organitzar el “procés d’escolta” que vol emprendre Díaz amb la ciutadania i la societat civils abans de decidir si presenta la seva candidatura a les pròximes eleccions generals.

Aquest procés busca impulsar un projecte electoral transversal i sense sigles, en el qual hi haurà els partits, però no tindran protagonisme. Tot i que no té res a veure exactament amb els seus plans, la coalició d’esquerres que es presenta a les eleccions andaluses del 19 de juny –Per Andalusia–, serà un primer assaig de la proposta de la vicepresidenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia