Política

Cuixart, ariet d’Òmnium contra el Catalangate

Òmnium està desplegant una doble estratègia per plantar cara al cas d’espionatge contra l’independentisme conegut com a Catalangate. Per un costat portarà arreu del país actes de divulgació sobre aquest episodi de repressió, com el que ahir es va fer a Sant Just Desvern, i per un altre compta amb Jordi Cuixart com a ariet de la denúncia internacional d’aquest cas de repressió que afecta almenys 65 persones.

Com a president d’Òmnium Civil Rights Europe (OCRE), Jordi Cuixart va explicar a l’acte d’ahir a través de vídeo conferència que serà l’encarregat de representar l’estratègia internacional d’Òmnium a Europa, amb l’objectiu de seguir denunciant la vulneració de drets fonamentals per part de l’Estat espanyol. Per això, Cuixart traslladarà temporalment la seva residència a Suïssa. Cuixart va explicar que a través d’Òmnium Civil Rights Europe (OCRE), que encapçala des del mes de febrer, portarà la denúncia del Catalangate a Nacions Unides. Al marge d’aquesta activitat, Cuixart segueix fent d’empresari al capdavant d’Aranow, amb seu a Polinyà, al Vallès Occidental, i ha començat a desenvolupar un centre d’innovació a Suïssa amb una universitat del país helvètic.

A l’acte d’ahir, hi van intervenir també el president d’Òmnium, Xavier Antich, i l’advocada penalista Anaïs Franquesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia