Política

El PSC presenta el seu candidat més jove de Catalunya, a Portbou

Gael Rodríguez, que té divuit anys, diu que governarà per a tothom

El candidat més jove del PSC de Catalunya a les properes eleccions municipals, Gael Rodríguez, que al maig va fer 18 anys, es va presentar oficialment ahir a Portbou. El primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, va destacar ahir l’empenta i treball del candidat portbouenc. “En Gael sent Portbou, és hereu dels socialistes que han governat el poble i transmet la il·lusió i l’amor pel seu poble a la resta. En Gael és un exemple de respecte a tothom en els temps polítics difícils que corren, i això té molt de valor”, va dir. L’acte, que també va comptar amb la presentació de Mònica Díaz, que havia estat tinenta d’alcalde socialista a Portbou, va servir per exposar els cinc punts del projecte del PSC per a Portbou: sostenibilitat, seguretat, patrimoni, referència territorial i Portbou poble d’oportunitats.

Rodríguez ja fa temps que treballa en la candidatura i el programa, i bona prova d’això és que fa uns dies es va reunir amb el president de Renfe, Isaías Taboas, i es reunirà properament amb la ministra de Transports per parlar del tren i demanar-li que es canviï el nom de l’estació de Portbou a “Estació internacional de Portbou-Àngeles Santos Torroella”. “Portbou és el poble que va veure el primer somriure de la pintora més important de la història del país, Àngeles Santos Torroella”, va explicar el candidat socialista sobre aquesta petició, ja que Portbou és el poble de naixement de la pintora.

Durant l’acte, que van seguir més d’un centenar de persones, el candidat socialista a l’alcaldia de Portbou va voler avançar i refermar el seu compromís: “Tothom m’ha recomanat que avui no faci cap promesa, però en faré una: si després de les eleccions de l’any vinent he rebut els suports suficients per tirar endavant aquest projecte il·lusionant, us prometo que faré una gestió propera i transparent, una gestió eficaç i de progrés, i sobretot, una gestió del dia a dia per amor a Portbou i a tota la seva gent.”

Sense novetats a la Vall d’Aro, amb Maurici Jiménez i Marta Poyatos a Santa Cristina

E.A

A l’agrupació socialista de la Val d’Ao, que aplega la militància de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina, dijous van apostar per la continuïtat dels dos màxims representants als dos consistoris. D’una banda , Maurici Jiménez, de 42 anys, que afrontarà per tercera vegada uns comicis com a actual alcalde a Castell-Platja d’Aro, i defensant un projecte de transformació “que consolidi l’obra de govern, i que faci que el municipi continuï essent capdavanter en serveis turístics, comercials i esportius, un aparador de la cultura”. I de l’altra, Marta Poyatos, de 32 anys, que ja és regidora a Santa Cristina i advoca per “un canvi” al poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona
estat francès

Aproven una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona