Política

Els regidors de Junts a Barcelona aposten pel “sí”

Emeten un manifest a favor que el partit es mantingui al govern, signat per Neus Munté, Jordi Martí i Ferran Mascarell, entre altres

Els regidors de Junts a Barcelona es manifesten obertament a favor que el seu partit es mantingui a l’executiu presidit per Pere Aragonès. “El govern de Catalunya és millor, molt millor, amb la participació de Junts que sense. I tenir-hi o no tenir-hi referents afecta directament a la capacitat d’interlocució, l’establiment de sinergies i la possibilitat d’obtenir resultats positius per als nostres municipis”, defensen en un manifest signat per Neus Munté, Jordi Martí Galbis, Ferran Mascarell, Francina Vila i Joan Rodríguez. També defensen que “els partits polítics seriosos i amb voluntat majoritària es presenten a les eleccions per aplicar el seu projecte polític i, per tant, per governar”.

En el manifest els signants es fan una sèrie de preguntes: “Com aconseguirem més i millors polítiques per als pobles i ciutats del nostre país. Governant o fent oposició? Com serem més efectius per fer front als reptes socials i econòmics que té el país al davant. Des del govern o des de l’oposició? Com garantim millor que el conflicte polític amb l’Estat espanyol no s’aigualeixi i es mantingui l’objectiu de la independència. Enfortint el perfil del govern o diluint-nos a l’oposició? Com servirem millor i serem més útils a Catalunya i als catalans. Treballant al govern, tot i les dificultats, o limitats a l’oposició? “.

I davant d’aquests interrogants conclouen que “en política institucional la capacitat de transformació real i transversal es té quan es governa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia