Política

La CUP, contra la puja de preus a Santa Coloma de Farners

La regidora Ivette Casadevall hi presenta al·legacions i demana més participació

La regidora de la CUP Farners, Ivette Casadevall, ha presentat al registre municipal de l’Ajuntament de Santa Coloma un escrit d’al·legacions amb el qual s’oposa a l’aprovació provisional de les ordenances fiscals per a 2023 i en sol·licita la reformulació i retorn al ple de la corporació municipal per a la seva aprovació definitiva. El grup ja es va queixar a l’octubre de l’increment proposat en general, que situaven al voltant del 10%, i creuen que es recorre massa a la figura del preu públic, administrativa, mentre que les taxes i ordenances s’haurien de debatre en el ple.

Els increments afectaven serveis com ara l’escola de música i l’escola d’adults, per compensar dèficits, i d’entrada també el geriàtric municipal de Sant Salvador d’Horta, tot i que en aquest darrer cas el govern d’ERC i Junts va anunciar que retirava el preu proposat en el darrer ple del novembre. Aquest fet, però, per a la CUP no garanteix tranquil·litat ni “transparència”, en espera que s’aclareixi el futur de les tarifes. Casadevall reclama més participació, i que l’expedient d’ordenances, taxes i preus públics aprovat inicialment a l’octubre es pugui consultar al web municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia