Política

Junts crida a la manifestació del 19-G per reactivar la mobilització independentista

Turull assegura que dijous “direm ben clar” que el president Puigdemont volem que torni “en llibertat i per la llibertat de Catalunya”

Defensa l’estratègia de “confrontació” davant la cúpula judicial espanyola: “Ens veurem a Europa”

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha defensat l’estratègia de “confrontació” davant la cúpula judicial espanyola que seguiran els processats per l’1-O d’aquest partit, després de la reforma del Codi Penal. “Ens veurem a Europa”, ha afirmat Turull en el Consell Nacional de Junts, aquest dissabte a Igualada. El secretari general també ha cridat a participar en la mobilització impulsada per l’ANC, Òmnium i el Consell de la República arran de la cimera hispano-francesa que se celebrarà a Barcelona el 19 de gener. “Tenim l’oportunitat de deixar clar, més enllà de les nostres fronteres, que aquí no s’ha acabat res i que el procés el donarem per acabat quan fem efectiu el que vam votar l’1-O, la independència”, ha assegurat.

“El dia 19 direm ben clar que nosaltres, de l’única manera que volem que torni el president Puigdemont és en llibertat i per la llibertat de Catalunya”, ha assegurat Turull.

Per al secretari general de JxCat, l’Estat ha convertit Puigdemont “en peça de caça major”, un Estat que “fa temps que s’obstina a enterrar el procés”, encara que per Turull “s’equivoquen”.

Per això, ha fet una crida a convertir “l’aixecada de camisa” de la cimera “en una gran oportunitat” per reactivar “els grans actius de l’independentisme, que són la mobilització i la unitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia