Política

Albiach insta el govern a no “cedir al xantatge” del PSC, que insisteix amb el Hard Rock, l’aeroport i la B-40

La líder dels comuns recorda el compromís d’Aragonès de no destinar “ni un euro” a les condicions que posen els socialistes

La incògnita sobre l’acord dels pressupostos amb el PSC continua centrant l’actualitat política i les declaracions dels dirigents dels partits. Mentre des dels comuns continuen demanant al govern que no se cedeixi al “xantatge” del PSC, els socialistes reiteren que només donaran suport als comptes si s’inclouen les seves peticions sobre el Hard Rock, l’aeroport i la B-40.

La presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, insta el govern a no “cedir al xantatge del PSC” en la negociació dels pressupostos per aquest 2023 en matèries com l’extensió de la B-40 entre Terrassa i Castellar del Vallès passant per Sabadell (Vallès Occidental). Albiach ho ha dit en un contacte informatiu precisament a Sabadell en companyia del candidat a l’alcaldia, Joan Mena, on ha recordat el compromís a què s’ha arribat amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès: “Nosaltres tenim el compromís que no es destinarà ni un sol euro a l’ampliació de l’Aeroport del Prat, a la creació del Hard Rock o a l’ampliació de la B-40, i no tinc per què desconfiar de la seva paraula”, ha dit la líder dels comuns.

Per la seva banda, els socialistes continuen demanant que el Hard Rock, l’ampliació de l’Aeroport del Prat i l’execució del quart cinturó s’incloguin en l’acord pressupostari. La portaveu del PSC, Alícia Romero, en una visita a Valls, ha subratllat que si el govern vol els comptes amb ells, “ha d’incorporar aquests projectes”. Sobre la proposta per la ronda nord que l’executiu va fer arribar al PSC, la portaveu ha dit que tot el que no sigui “executar” la B-40, no és “satisfactori”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia