Política

Junts demana a ERC que s’aclareixi:“Des del despatx volen la B-40 però des de fora no”

Turull reclama a Esquerra que concreti cap a on vol portar el país

Trias confia en “treure d’una vegada” Colau de l’alcaldia

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha demanat a ERC que “aclareixi cap on vol portar el país”. En un acte a Sant Cugat aquest diumenge, Turull ha constatat que no s’entén si ERC defensa o no la B-40: “Si estan a un despatx la vol, i si està fora del despatx no la vol. És un embolic”, ha manifestat. Al míting també hi ha participat el candidat a Barcelona, Xavier Trias, que ha subratllat que li fa “il·lusió” ajudar a “consolidar” Junts com “un partit fort”. Trias també ha lamentat que la capital catalana hagi “perdut lideratge”. “A veure si traiem la Colau d’una vegada”, ha afegit, en referència a l’alcaldessa i candidata de BComú. Turull i Trias han participat a la presentació del cap de llista a Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

Des d’una sala dels Cinemes de Sant Cugat, Turull ha donat el tret de sortida del míting de precampanya, i ha parlat del “famós Acord de Claredat” que defensen ERC i el president de la Generalitat, Pere Aragonès. El secretari general de Junts ha subratllat que hi ha partits que “haurien d’aclarir” cap on volen portar el país, i en concret si volen o no la Ronda del Vallès.

En clau municipal, Turull també ha manifestat que al capdavant dels ajuntaments hi ha d’haver les “millors persones”, sobretot a nivell d’actitud, per fer front a les “exigències, necessitats i reptes” dels pobles i ciutats. “Cal una actitud positiva”, ha reiterat.

Just després ha pres la paraula el candidat a Barcelona. Trias ha explicat que molta gent l’ha “pressionat” per fer el pas i tornar a la vida política, i presentar-se com a cap de llista de Junts a la capital: “Em deien que ’hem de treure la Colau’. Doncs a veure si la traiem d’una vegada”, ha exclamat.

L’exalcalde de la ciutat ha deixat clar que li fa “il·lusió” consolidar Junts com un “partit fort” per fer que “les coses vagin endavant”. Trias ha conclòs que està a disposició d’ajudar “al màxim”, si bé el seu objectiu és guanyar les eleccions del 28 de maig.

Trias ha asseverat que Barcelona continua sent un “referent important” però que, si continua amb Colau a l’alcaldia, la ciutat sortirà perdent: “Era una ciutat admirada. Però hem perdut tan lideratge que l’alcaldessa no parla ni amb Sant Cugat. Això és un disbarat”, ha apuntat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia