Política

Juli Fernàndez assegura que es complirà l’acord amb el PSC sobre la B-40

El conseller de Territori remarca que “no és el quart cinturó”

Insta Junts a implicar-se per trobar una solució que augmenti la capacitat del Prat

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha assegurat que es complirà l’acord amb el PSC sobre la B-40, en el marc del pacte pels pressupostos, i ha remarcat que “no és el quart cinturó”. “El que jo soc i el que jo penso encara és el mateix de sempre. El govern farà el que puguem fer millor per als ciutadans del Vallès”, ha dit l’exalcalde de Sabadell, davant la pregunta del diputat de Junts Ramón Tremosa sobre la seva oposició al projecte dins ara. Pel que fa a l’aeroport del Prat, Fernàndez ha instat Junts a implicar-se per trobar una solució que augmenti la capacitat del Prat. El conseller confia que es pugui “vehicular” una proposta “en un termini d’un any”.

El compromís del govern per incrementar la capacitat de l’aeroport del Prat també s’inclou en l’acord de pressupostos amb el PSC, però aquesta també era una reclamació de Junts. Tremosa ha reconegut que utilitzant la pista de Gavà “no caldria allargar la pista del mar envaint” la zona natural protegida. També ha apuntat que AENA podria “insonoritzar” els habitatges pròxims a l’aeroport com, segons ell, diu que s’ha fet al voltant de Barajas.

Des del PP també han interpel·lat a Fernàndez pels pressupostos i els acords d’infraestructures amb el PSC. “Els socialistes ja no ploren, els socialistes facturen”, ha dit Lorena Roldán citant la cançó de Shakira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia