Política

El metge Xavier Aldeguer i la periodista Núria Riquelme, números 2 i 3 de Junts a Girona

El metge Xavier Aldeguer i la periodista Núria Riquelme seran els números 2 i 3 de la candidatura de Junts a Girona acompanyant la candidata Gemma Geis. Junts ha presentat avui al migdia els 15 primers membres de la llista en què també hi ha els actuals regidors d’Hisenda i de Territori, Ma Àngels Planas i Lluís Martí, com a número 4 i 5, a més de noms del món del dret, l’economia, l’emprenedoria, els esport o la salut mental. Geis remarca que es tracta d’una llista plural amb representació de diversos barris i sectors amb perfils “clau” per desenvolupar el projecte de ciutat “de talent, connectada i amb valors”.

El metge digestòleg Xavier Aldeguer actualment és el responsable de potenciar la innovació hospitalària a l’Hospital Josep Trueta i continua vinculat a l’empresa emergent biotecnològica GoodGut, que va cofundar l’any 2014 i en va ser el director mèdic fins que va ser adquirida l’any 2021 pels laboratoris Hipra, en el procés de reforç de la seva divisió de Salut humana. Núria Riquelme (1970), llicenciada en Periodisme per la UAB amb més de 25 anys d’experiència professional en diferents mitjans de comunicació va ser des de l’octubre de 2021 a l’octubre de 2022 assessora en divulgació i comunicació al Gabinet de la Consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis.

“És una llista formada per persones que estimen Girona, molt preparades, amb vocació de servei públic i que volen destinar una part de la seva vida a Girona i a la seva gent” apunta Geis. La candidata per Junts també ha remarcat que la candidatura té representació de molts barris “el que dona una visió àmplia de la ciutat”, igual com també “connectada a diferents sectors”, entre els quals, el sanitari, de l’emprenedoria, l’associacionisme, l’educació, l’esport, la cultura, l’economia, la música, la universitat, el sector alimentari, el tecnològic o del món del dret. “És una llista pensada, també, per fer brillar el talent” de la ciutat, ha reblat la candidata.

La llista també incorpora la infermera, psicòloga i membre de la Junta del Col·legi d’Infermers i Infermeres de Girona, Sílvia Bosch (núm. 6); l’advocat i membre del grup de voluntaris Dret de Defensa Girona, Albert Carreras (núm. 7); l’economista i auditora Mercè Garcia (núm. 8); i l’empresari del sector carni i auditor de qualitat, Jordi Utiel (núm 9). També en formen part Mercè Rigau Garcia-Gascó (núm. 10), professora de música i compositora; l’actual cap de sala de l’Auditori de Girona i llicenciada en ADE i Economia, Anna Sellabona (núm. 11); l’enginyer informàtic i expert en sistemes de gestió i qualitat de la UdG, Santi Cots (núm. 12); Sònia Valero, treballadora pública a la Generalitat de Catalunya i secretària de l’Associació de Veïns de Sant Narcís (núm. 13); el director general del Bàsquet Girona i assessor financer, Xavier Gasau (núm.14); i l’emprenedor i impressor Lluís Masdevall (núm. 15)

L’acte l’ha obert l’exconsellera de Salut Marina Geli, que tancarà la llista, que ha explicat els motius pels quals se suma a la candidatura i ha assegurat que amb la candidatura de Gemma Geis “hi ha lideratge, un projecte per la ciutat, talent, connexió i valors”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia