Política

Joan Pagès presenta la seva candidatura de Junts a Vilobí

Joan Pagès encapçalarà la llista de Junts per Vilobí d’Onyar, Salitja i Sant Dalmai a les eleccions del 28 de maig. “No em presento per anar contra ningú, sinó a favor de tothom, per servir amb humilitat i honestedat, amb un equip amb el que donarem el millor de nosaltres en benefici del bé comú. Volem donar un nou impuls i una nova direcció al nostre municipi. I no hi ha progrés si no el fem tots junts, pensant en el poble que tenim i el que volem, i en el futur del país que deixarem als que vindran” , va remarcar el candidat durant la seva presentació divendres al vespre en un acte que va comptar amb la participació del president del Consell Nacional, Josep Rull, la presidenta de la Vegueria, Maria Àngels Planas i el president comarcal, Jordi Camps..

Durant l’acte, Pagès va exposar algunes de les línies mestres del seu projecte: millorar la seguretat, invertint al cos de la Guàrdia Municipal; impulsar, dimensionar els serveis a la realitat del municipi i posar en marxa petites accions per reactivar el municipi. Pel que fa a medi ambient, el candidat ha subratllat que “cal fer realitat les depuradores de Salitja i Sant Dalmai”, i en matèria d’habitatge, “promoure’n de públic i afavorir-ne de privat, perquè els joves puguin desenvolupar el seu pla de vida” al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia