Política

Jaume Butinyà i Junqueras presenten el projecte dels republicans per Banyoles

Segons exposen, Banyoles ha de fer front a reptes que són clau en els propers anys: la gestió de l’aigua, la mobilitat pel municipi, el suport a les entitats i unes polítiques atractives pel turisme i la promoció econòmica

El candidat a l’alcaldia per ERC - Som Banyoles, Jaume Butinyà, i el president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, van presentar ahir al vespre el projecte dels republicans pels propers quatre anys a la ciutat de Banyoles. L’acte, que va aplegar més de dues-centes persones a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, també va comptar amb la participació de la presidenta de la Secció Local a Banyoles, Helena Teixidor.

Segons els republicans, Banyoles necessita fer “un pas endavant” amb l’objectiu de reimpulsar la ciutat i fer front a reptes que, segons els republicans, son clau en els propers anys: la gestió de l’aigua, la mobilitat pel municipi, el suport a les entitats i unes polítiques atractives pel turisme i la promoció econòmica.

La recepta dels republicans passa per governar la ciutat de Banyoles tal com van fer del 1999 al 2007 amb el govern d’en Pere Bosch. Durant l’acte van fer èmfasi en la proposta principal que repeteixen de les eleccions anteriors: transformar l’edifici de la Cooperativa Agrícola en una Cooperativa Cultural que serveixi d’hotel d’entitats i de pol generador d’activitat associativa al municipi.

“Tenim feina, ens presentem per governar i governar per transformar. No volem ser una simple gestoria”, va enunciar el candidat a l’alcaldia, Jaume Butinyà. “Per poder fer això ens necessitem a tots i a totes. Vull fer aquest pas endavant amb vosaltres, vull ser el proper alcalde de Banyoles. Som-hi!”, va concloure Butinyà.

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, va voler posar com a exemple “els vostres fills i els vostres nets, les vostres filles i les vostres netes, han de tenir el dret a tenir un futur millor”. “Banyoles ha de tornar a tenir il·lusió, i la manera de fer-ho és a través del projecte d’en Jaume Butinyà”, va concloure.

Aprofitant la visita del president del partit, Jaume Butinyà i Oriol Junqueras van visitar l’Escola Municipal de Música de Banyoles, per posar un exemple de gestió de govern republicà, i diverses botigues del comerç local. Butinyà també li va traslladar la necessitat del municipi de tenir una biblioteca en condicions i la proposta de la Cooperativa Cultural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia