Política

política

L’ANC impulsa la campanya ‘Nosaltres acusem’

Marató de recollida de signatures durant el cap de setmana

Es vol forçar el Parlament a investigar la repressió

El país s’omplirà aquest cap de setmana de carpes amb el segell de l’Assamblea Nacional Catalana on es recolliran signatures per fer costat a la campanya Nosaltres Acusem. Aquest serà el primer dels dos caps de setmana on es durà a terme el que l’entitat ha batejat com a marató de signatures.

Es vol recollir el suport de milers de ciutadans a la iniciativa de presentar al Parlament de Catalunya una petició de creació d’una comissió d’investigació sobre la repressió de l’Estat espanyol al moviment independentista.

L’entitat sosté que l’indult als presos en cap cas ha suposat la fi de la repressió i que encara hi ha centenars d’independentistes que són perseguits per la justícia i als quals cal fer costat. Des de l’Assamble es vol que “s’investigui l’amplitud i l’abast de la Caus general de la jstícia espanyola contra l’independentisme” i s’acusa les institucions catalanes d’haver fet poc en aquest sentit.

La campanya Nosaltres acusem es va presentar en societat el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre passat en una acampada a la plaça Catalunya amb la intervenció de diversos ponents. Ara es vol reactivar amb la marató de recollida de signatures que, entre altres, compta amb un video promocional a les xarxes.

De la mateixa manera que la signatura es pot donar de forma presencial, signant al centenar de carpes que hi haurà arreu del país, també es pot fer de manera virtual entrant al web de l’Assemblea



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia