Política

Independents de la Selva vol un “canvi efectiu” a Santa Coloma de Farners

El seu alcaldable, Pep Prat, considera que només s’aconseguirà si l’Ajuntament té en compte els ciutadans i les entitats

Independents de la Selva (IdS) es proposa “un canvi efectiu” en el govern de Santa Coloma de Farners, un objectiu que només es podrà aconseguir fent que l’Ajuntament estigui “al costat de les entitats i les persones”, ha dit l’alcaldable, Pep Prat, en la presentació oficial de la candidatura. En l’acte, que ha tingut lloc a la biblioteca Joan Vinyoli, el cap de llista ha considerat que “als carrers de Santa Coloma es denota una desmotivació i una desgana general” que cal canviar.

Prat, que ja va encapçalar IdS fa quatre anys, ha fet balanç d’aquest mandat i ha recordat el fet que van estar en el govern municipal fins que es van negar a augmentar la taxa d’escombraries.

De moment no s’han donat a conèixer les persones que acompanyaran Prat a la candidatura, una informació que -ha anunciat- es donarà a conèixer d’aquí a poc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia