Política

El president del CGPJ accepta la dimissió de Sáez

La vocal va afirmar que renunciava per la “insostenible” situació de l’òrgan de govern dels jutges, en funcions des de fa quatre anys i quatre mesos

El president en funcions del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Rafael Mozo, ha acceptat aquest divendres la dimissió de la vocal progressista Concepción Sáez. Mozo ha decidit admetre la renúncia de Sáez, que va presentar-la el 13 de març. El president interí de l’òrgan de govern dels jutges ho avala de conformitat amb l’article 582.1 de la Llei Orgànica del Poder Judicial, segons ha informat el Poder Judicial en un comunicat aquest divendres recollit per l’agència ACN. En la carta de renúncia, Sáez va justificar la dimissió per la situació “insostenible” situació del Consell General del Poder Judicial, en funcions des de fa quatre anys i quatre mesos davant la impossibilitat de la seva renovació per l’enrocament del PSOE i el PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia