Política

estats units

Trump viatja aquest dilluns a Nova York

L’expresident dels Estats Units compareixerà dimarts davant el jutge, que li comunicarà els càrrecs dels quals se l’acusa

L’expresident nord-americà Donald Trump, encausat en el cas d’un pagament a l’actriu de cinema per adults Stormy Daniels, té previst viatjar aquest dilluns de Miami a Nova York per comparèixer davant el jutge, dimarts a la tarda, informa la cadena nord-americana CNN. Concretament, la seva cita amb el jutge serà a 1/4 de tres de la tarda hora local, una vista que ha generat una gran expectació. Diversos mitjans dels Estats Units asseguren que la llista de càrrecs que el jutge li comunicarà –i que encara no s’han fet públics– és de més de trenta.

Joe Tacopina, advocat del magnat, va aclarir divendres que el seu client no serà emmanillat en el breu trajecte entre l’oficina del fiscal i la del jutge Juan Manuel Merchan. El lletrat també va precisar que Trump no es declararà culpable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia