Política

MUNICIPALS

Estrems (ERC) aposta per l’habitatge cooperatiu a l’Escala

Acompanyada de l’exconsellera Dolors Bassa, la cap de llista republicana proposa convertir Mas Vilanera en un espai de referència turística

Etna Estrems s’ha presentat aquest divendres com a candidata d’ERC a l’Escala per les properes eleccions municipals del diumenge 28 de maig. En un acte al Centre Esportiu i Recreatiu de l’Escala, i que va comptar amb la presència de l’exconsellera Dolors Bassa, Estrems va exposar el projecte republicà per l’Escala pels propers anys.

L’actual cap de l’oposició a l’Ajuntament, va posar especial èmfasi en qüestions com la proximitat amb la ciutadania, el futur del municipi o l’habitatge. En aquest sentit, Estrems va remarcar la necessitat de treballar perquè hi hagi habitatge assequible per tot l’any i a tots els barris: “Si aconseguim que la gent que viu i treballa a l’Escala tingui un sostre digne i pugui desenvolupar el seu projecte de vida, aconseguirem també un poble viu, amb carrers i places amables i segures i amb un comerç de proximitat que tindrà molta més fortalesa perquè tindrà molts més clients tot l’any. Per això, la nostra gran aposta és l’habitatge cooperatiu, una forma d’habitatge en cessió d’ús per evitar lloguers alts i hipoteques impossibles”.

D’altra banda, durant l’acte de presentació, Estrems també va exposar altres propostes amb les quals voldran treballar: “Apostem pel verd del respecte i el compromís amb el nostre patrimoni natural i històric. Volem treballar pel desenvolupament i l’obertura al públic de l’Estany de la Poma i amb la idea de convertir Mas Vilanera en un espai de referència turística i un espai de recuperació del nostre passat agrícola”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia