Política

El PDeCAT compromès amb el territori i la transició ecològica

Impulsar la seguretat a l’Alt Empordà i promoure el retorn dels joves als pobles d’interior, prioritaris del candidat Pol Pérez

La candidatura del PDeCAT-EspaiCiU ha realitzat durant la campanya un recorregut per les set comarques gironines i Puigcerdà, amb l’objectiu d’escoltar les demandes del sector econòmic i social. En el comunicat s’explica que s’han abordat les preocupacions nacionals relacionades amb Catalunya i Europa.

Una de les trobades destacades va ser la del candidat més jove al Congrés, Pol Pérez, a Santa Coloma de Farners, on es va reunir amb el col·lectiu NO A LA MAT. En aquesta trobada, va reafirmar el seu compromís amb el territori i va expressar la seva intenció de derogar definitivament el projecte, que consideren invasiu i innecessari per a la comarca de La Selva. Segons el comunicat, la transició ecològica planificada va ser presentada com una prioritat pel partit, i es van proposar diverses mesures i canvis legislatius, com la introducció de les comunitats locals d’energia i la reducció dels impostos de la tarifa domèstica d’electricitat.

Entre les altres mesures que Pol Pérez vol impulsar es troba la creació d’una regió policial a l’Alt Empordà per comptar amb més efectius i recursos a la frontera i a la demarcació. A més, aposta per un nou model aeroportuari català, integral i descentralitzat, per promoure la diversificació de les activitats turístiques a la Costa Brava.

D’altra banda, el comunicat apunta que el partit suggereix reduir les tarifes d’autònoms que exerceixin activitats industrials o del primer sector i incentivar la promoció d’habitatge social en edificis estatals en desús a zones menys poblades, amb l’objectiu d’estimular el retorn de joves i altres ciutadans als pobles d’interior.

Amb aquestes propostes, Pol Pérez busca donar resposta a les necessitats locals i contribuir a la construcció d’un futur sostenible per al territori i la societat catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

corea del nord

Putin avala un tractat d’associació estratègica amb Corea del Nord

barcelona
política

Diana Riba presidirà també el grup d’Aliança Lliure al Parlament Europeu

barcelona
israel

Legisladors ultres israelians creen una assemblea per reocupar Gaza

barcelona

La Mostra del Vi de l’Empordà del 27 al 30 de juny a Figueres

FIGUERES
OTAN

Stoltenberg fa costat a l’holandès Rutte com a nou cap de l’OTAN

barcelona
llengua

La presidència hongaresa refreda les expectatives per l’oficialitat del català a l’UE

barcelona
itàlia

Itàlia fa el primer pas per a l’elecció directa dels primers ministres

barcelona
guerra a europa

Kíiv denuncia una suposada decapitació d’un soldat ucraïnès capturat

barcelona
política

El PP, Vox, AC i la CUP no avalen cap candidat a l’investidura

barcelona