Política

El Villar viu un intens cap de setmana polític

Han estat presentades totes les candidatures que concorren el 22 de maig a les eleccions municipals

Durant el llarg cap de setmana que abraça el primer de maig i la festa de sant Vicent, aquesta localitat d ela comarca dels Serrans, ha viscut un intens cap de setmana polític, degut a la presentació de totes candidatures previstes per a la contesa electoral del 22 de maig.

Divendres en la vesprada, el PSOE es reunia a la sala d'actes de l'Ajuntament amb les associacions, grups i entitats de la localitat, a fi de presentar les persones i les cares que configuren aquesta candidatura. Acte seguit, un sopar per a militants i simpatitzants, concitava l'atenció d'alcaldes i regidors vinguts de diversos pobles de la comarca.

Dissabte al matí, el PP feia un esmorzar polític a un conegut restaurant per a presentar igualment les llistes a les eleccions municipals del penúltim diumenge de maig. A l'acte intervenien diversos polítics vinguts del Cap i Casal.

Finalment, Esquerra Unida feia la seua presentació oficial dissabte en la vesprada, al saló de plenaris de l'Ajuntament, amb la participació de la ponent d'educació d'aquesta formació Mª Ángeles Lorente.

Les tres formacions inicien d'aquesta manera, la cursa que ha portar alguna d'elles al capdavant de l'alcaldia d'aquesta vila serrana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.