Política

arenys de mar

Vinyes deixa el pressupost pendent per al nou govern però diu que està al dia

L'alcalde i candidat del PSC reconeix que només té fet un esborrany tot i que manté que s'ha fet un esforç per no ajornar els pagaments a proveïdors

L'alcalde i candidat del PSC a les eleccions, Ramon Vinyes, tenia la intenció d'acabar el mandat portant a aprovació el pressupost per a aquest 2011, però no serà així. Segons explica el també responsable de l'àrea d'hisenda, els últims mesos s'ha fet un sobreesforç per posar al dia els pagaments de factures i no ajornar els possibles deutes als proveïdors. “Aquesta ha estat la nostra prioritat i es pot dir que l'Ajuntament està al dia”, assegurava al mateix temps que reconeixia que el pressupost l'haurà de fer el nou govern. Tot i això, va afegir que s'ha fet un esborrany dels ingressos i les despeses d'aquest any i la liquidació del 2010. “Els números són positius amb 600.000 euros i un romanent de tresoreria de 2,2 milions” apuntava.

El futur govern municipal es trobarà amb un pressupost per tancar només començar. La situació de provisionalitat els últims temps de l'àrea d'intervenció i de secretaria han alentit la gestió municipal, tal com ha reconegut el mateix alcalde en més d'una ocasió. El govern tripartit, però, acaba el mandat incorporant Montse Calatayud com a nova interventora i al juny està previst que hi entri la nova secretària, Catalina Martori.

A final d'any es va obrir un expedient sancionador i es va apartar de la feina l'exsecretari Àngel Lozano, que es va acabar jubilant. A partir d'aquest fet l'Ajuntament arenyenc va rebaixar la categoria d'interventor i secretari, que va passar de classe 1 a 2, per afavorir que hi haguessin més candidats per optar a aquestes dues places.

LA XIFRA

2,2
són els milions d'euros del romanent de tresoreria de la liquidació de l'exercici del 2010.

LA FRASE

S'ha fet un esforç des d'intervenció per deixar al dia els pagaments als proveïdors
Ramon Vinyes
alcalde i candidat del psc


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.