Política

Lambda reclama un “vot en positiu” a favor de la diversitat sexual

El PP no ha confirmat la seua assistència a un debat organitzat pel col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals

El Col·lectiu Lambda de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals demana el “vot en positiu” per a les pròximes eleccions en defensa de “la cultura de la diversitat”. L'entitat ha convocat per a demà dissabte un debat a què han confirmat l'assistència representants de les principals forces polítiques, excepte el PP –almenys, fins ara–per “contrastar l'ideari de cada formació política pel que fa a les polítiques per la igualtat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals”.

Els representants de les forces seran Clara Tirado (PSPV-PSOE), Carlos Martínez (Esquerra Unida) i Fran Ferri (Coalició Compromís).

“Hem traslladat als partits polítics amb representació a les Corts un decàleg de propostes encaminades a aconseguir la plena igualtat en els àmbits educatiu, sanitari o de joventut. Volem que la lluita contra la discriminació estiga en l'agenda de la classe política”, ha assenyalat el coordinador de l'associació, José de Lamo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.