Política

Escola demana Alarte que utilitze més el valencià

El socialista es reuneix amb Vicent Moreno

El president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, ha demanat al candidat del PSPV-PSOE a la presidència de la Generalitat, Jorge Alarte, que done “més protagonisme al valencià en l'actuació del dia a dia”. Moreno i Alarte s'han reunit a la seu d'Escola.

“Cal prestigiar el valencià des del seu ús, especialment els representants públics perquè, si no, no li fem cap favor al futur de la nostra llengua”, ha recordat Moreno.

En el transcurs de la trobada, Alarte ha explicat que els socialistes assumeixen gran part del document de propostes per als programes electorals que Escola Valenciana ha enviat als partits polítics. Alarte ha assegurat que el PP ha incorporat el gruix de les propostes d'impuls del valencià a l'escola, l'administració, la societat i els mitjans de comunicació.

Per la seua banda, Vicent Moreno ha agraït el gest a Alarte, segons informa Escola en una nota. Amb tot, ha assenyalat que Escola “vigilarà que els partits que han assumit les propostes les complisquen i siguen coherents”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.