Política

Sánchez-Camacho: “Suposo que a les 17.14h hores hauré d'estar a casa meva sense poder sortir”

“Al carrer s'haurà impulsat una via independentista, que tindrà la mobilitat de tots els catalans al servei d'un projecte de ruptura”, afirma

La líder del PP encara no ha decidit si assistirà a l'acte institucional de la Diada

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat aquest dimarts que no podrà sortir de casa durant la celebració aquest dimecres de la Via Catalana, que s'inicia a les 17h i acaba a les 18h, i ha reiterat que el seu partit es planteja no assistir a l'acte institucional de la Diada.

“Suposo que a les 17:14 hores hauré d'estar a casa meva sense poder sortir, perquè al carrer s'haurà impulsat una via independentista, que tindrà la mobilitat de tots els catalans al servei d'un projecte de ruptura. És molt trist i molt lamentable. Seré a casa meva i amb molt poc marge per sortir-ne”, ha assegurat Sánchez-Camacho en declaracions a RNE.

La presidenta del PPC ha afegit que aquestes afirmacions no les planteja com una “exageració”, en la mesura que ostenta una representació política a Catalunya que fa que “no sigui el més apropiat que jo pugui sortir al carrer” quan s'està impulsant un procés independentista.

Quan falten vint-i-quatre hores perquè se celebrin els actes institucionals de la Diada al parc de la Ciutadella, Sánchez-Camacho ha reiterat que el seu partit es planteja per primera vegada no participar-hi, i ha recordat que en la Diada de l'any passat va ser increpada durant la celebració.

“Veiem amb molta dificultat un acte institucional que demostri la unitat de tots els partits, quan després (Artur) Mas rep representants de la Via Catalana de manera institucional”, ha dit la dirigent del PPC, partit que per primera vegada farà un acte propi de partit a Barcelona.

Sánchez-Camacho, que ha aplaudit la prohibició de la Via Catalana a Castelló, València i Alacant, ha qualificat de “fora de lloc” i d'”exageració absurda” el paral·lelisme que va fer ahir el president Artur Mas amb la mobilització que va impulsar Martin Luther King fa 50 anys a Washington.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Israel ataca l’Iran amb drons

barcelona
Elisabeth Megias
Alcaldessa de Tordera (Junts)

“Volem fer canvis estructurals i de pes dins de l’Ajuntament”

Tordera
Nil Papiol
Alcalde d’Hostalric (Sumem per Hostalric)

“Els ingressos per turisme han pujat un 28% en tres anys”

Hostalric
política

La CE tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid
Les Preses

Desmenteixen l’autoria de Les Preses 2020-2030

Les Preses
Kenya

El cap de l’Exèrcit mor en un accident d’helicòpter

Barcelona
país basc

L’Audiencia Nacional espanyola tramita una denúncia contra Otegi

barcelona
escòcia

Acusen el marit de Nicola Sturgeon de malversació de fons

barcelona
Pròxim Orient

Els EUA veten l’admissió de Palestina com a membre de ple dret de l’ONU

Barcelona