Política

Vidal-Quadras: “La Via Catalana va ser un muntatge artificial”

El vicepresident del Parlament Europeu i exlíder del PP català alerta que la independència faria de Catalunya “un Estat pària i marginal”

Vidal-Quadras celebra que l'acte d'avui desmenteixi que l'independentisme “és homogeni a Catalunya”

El vicepresident del Parlament Europeu i exlíder del PP català, Aleix Vidal-Quadras, ha advertit aquest dissabte que la independència és un projecte suïcida que faria de Catalunya “un Estat pària i marginal”. En declaracions als periodistes, Vidal-Quadras s'ha mostrat satisfet amb la concentració convocada per ‘Som Catalunya. Somos España' a la plaça de Catalunya per reclamar la unitat d'Espanya perquè “reflecteix la Catalunya real”. “La Via Catalana va ser un muntatge artificial”, ha sentenciat.

En aquesta línia, ha argumentat que un Estat català “no comptaria per a res en el món i estaria econòmicament en fallida”. Per això, ha reivindicat combatre la independència “per Catalunya i per la resta d'Espanya”, i ha volgut llançar un missatge al PSC perquè reflexioni sobre el nombre de diputats que tenen actualment després de fer seguidisme dels independentistes.

El vicepresident de l'eurocambra ha celebrat que l'acte d'aquest dissabte desmenteixi que l'independentisme “és homogeni a Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.