Política

Veïns de Pontons exigeixen a l'alcalde poder votar el 9-N

Més d'un centenar de persones es concentren davant l'ajuntament, governat pel PP, per reclamar que cedeixi algun local municipi

Més d'un centenar de veïns de Pontons (Alt Penedès) s'han manifestat avui davant l'ajuntament per demanar a l'alcalde, Lluís Caldentey, del PP, que cedeixi algun local municipal per poder votar en la consulta alternativa del dia 9 de novembre.

Caldentey considera que no ha de cedir cap local perquè la convocatòria del pròxim mes “és un procés participatiu que no és seriós i no té rigor”.

Els veïns que s'han mobilitzat avui, tot i això, creuen que tenen dret a votar i, en un manifest que ha llegit una portaveu dels manifestants, s'assegura que no es tracta d'”un poble fred amb el procés”, com ell havia argumentat.

Pontons, amb 504 habitants, és una de les cinc poblacions dels 947 municipis catalans on no es podrà votar: Arres, Bausen i Canejan (Val d'Aran); i Horta de Sant Joan (Terra Alta), encara que en aquest poble CiU finançarà el cost de quatre autobusos fins a Gandesa perquè els veïns que així ho desitgin puguin votar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia