Política

Les plataformes Guanyem de l'Horta constitueixen una coordinadora comarcal

A la reunió van assistir 9 de les 13 constituïdes i encara resten cinc que es troben en procés de formació

Ahir va tenir lloc una tercera i definitiva reunió de 9 de les 13 plataformes Guanyem existents a la comarca de l'Horta, amb l'objectiu de configurar una estructura que coordine les necessitats de totes i cadascuna d'elles i aprofite de pont i nexe per a caminar en una direcció semblant.

D'aquesta manera, els representants d'aquestes plataformes ciutadanes, han decidit constituir-se en coordinadora, a partir de la qual pensen aprofitar les sinergies comunes per tal d'aconseguir una comarca més acollidora, més sostenible i amb major nivell de serveis essencials.

L'anàlisi realitzat pels representants assistents, han posat de relleu la necessitat de caminar de manera coordinada per tal de compartir estratègies i procediments a fi d'aconseguir construir punts de trobada a nivell local, per concórrer a les eleccions municipals que han de convocar-se en la segona quinzena del mes de maig.

D'aquesta manera, les plataformes “Guanyem” de València, Torrent, Catarroja, Benetússer, Montcada, Burjassot, Alboraia, Massalfassar i Xirivella, deixen la porta oberta perquè la resta d'estructures semblants s'afigen a aquesta coordinació i poder completar així, el mapa de les 18 plataformes ciutadanes existents en aquesta comarca que abraça des del Puig fins a Silla, algunes de les quals encara estan en procés de formació com és el cas de Mislata, Albal, Massanassa, Silla, i Alfafar, si més no.

Pel moment, han decidit coordinar-se pel que fa a resolucions i posicionaments comuns que seran estudiats a nivell local i que aniran configurant l'argumentari d'aquelles que ho consideren oportú. El que està clar, és que tots els representants presents en aquesta coordinadora, han manifestat la bondat del projecte i subratllen la necessitat de caminar junts cap a l'empoderament de la ciutadania de les seues localitats respectives.

D'entre els acords de continuïtat dins d'aquesta idea, figura la necessitat de mantenir una reunió mensual, que tindrà caràcter descentralitzat i que organitzarà cada plataforma local que es trobe disposada a albergar aquesta mena de contactes.

En breu es tindrà aprovat el manifest de l'Horta, que ahir es va posar a estudi de les plataformes ciutadanes perquè puga ser debatut i aprovat si s'escau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a europa

Almenys vuit morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona
política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona
Política

El Parlament dona suport als encausats de Tsunami

barcelona
orient mitjà

L’Iran minimitza l’atac a Esfahan i no dona senyals de resposta

barcelona
Política

ERC formalitza la proposta d’un cara a cara entre Aragonès i Puigdemont

barcelona
política

Els homes joves són els més espanyolistes, segons una enquesta d’Òmnium

barcelona
política

Aprovada la partida urgent de 142 milions per fer front a la sequera

barcelona
política

El Parlament convalida el decret per salvar 1.850 milions dels pressupostos fallits

barcelona