Política

Montserrat flexibilitza la gestió i recaptació de tributs a les famílies amb dificultats socials

L'Ajuntament proposa un nou ordenament per a la gestió i recaptació de tributs amb la finalitat de facilitar als ciutadans el pagament de la contribució municipal, atenent a les circumstàncies advingudes i al principi de proporcionalitat.

En concret, s'amplia el nombre de terminis per poder sol·licitar el fraccionament dels pagaments, es facilita la dispensa de garanties i es regula una ampliació major dels terminis, sense interessos per als que complisquen unes condicions.

L'ordenança, que compta amb l'informe favorable del departament d'intervenció, tresoreria i secretaria general, regula un procediment simplificat per aquelles persones que es troben en situació precària, concretament per aquelles famílies que des de serveis social advertesquen l'existència d'un risc d'exclusió social i per a aquells que es veuen afectats per un procés d'execució hipotecària i/o desnonament de la seua vivenda habitual.

Estes mesures i altres que venen regulades en l'ordenança van en la línia d'actuacions preses pel govern municipal amb l'objectiu de complir amb la reducció del dèficit generat en legislatures anteriors i atendre les situació social de moltes famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia