Política

La CUP Almàssera es presentarà a a les Eleccions Municipals

Des de fa dos anys que tenen presència en la vida política local i han protagonitzat alguna que altra activitat

Aquesta formació política començà a participar activament a Almàssera fa dos anys, amb el repte de democratitzar el poble governat des de fa anys pel PP i Units perAlmàssera , Han fet conèixer tot allò que des de l' Ajuntament s'ha intentat amagar. Han intervingut i han fet públics els plens amb la gravació dels vídeos i amb cartells informatius, fent front a amenaces de persecució i a la imposició de multes que finalment no es va portar a terme.

Han participant activament de les activitats de l'associació de veïns i veïnes, donant suport als col·lectius locals. Han realitzant actes culturals i polítics, com el que portà el David Fernández a Almàssera.

La CUP Almàssera assegura que vol treballar per a aconseguir unes institucions locals que representen en tot moment el poble, deixant de banda una política basada en aparentar, a través d'obres de final de legislatura i líders totpoderosos. Per això, opinen que es fa necessari fer partícip la ciutadania de les problemàtiques i també de la presa de solucions, sense reduir la democràcia a un vot cada quatre anys i les decisions a porta tancada als despatxos, d'esquenes a la gent del carrer i a la resta de formacions polítiques.

La formació independentista planteja doncs un treball conjunt amb la resta de partits polítics, també de col·lectius i altres moviments socials, principalment d'esquerres, per arribar a un consens de mínims prioritaris perquè l'Ajuntament d'Almàssera “deixe de ser un lloc on s'acumulen deutes, es contracte les empreses amigues i la manca d'informació siga habitual, construint entre totes i tots la unitat popular”.

La CUP Almàssera defensa en tot moment el dret a decidir dels pobles, el seu empoderament a través del socialisme, el feminisme, l'animalisme i l'independentisme.

El Programa Electoral, que es farà públic els propers dies, passen per l'elaboració de pressupostos participatius, el suport al cooperativismes i l'autoocupació, l'impuls de l'agricultura ecològica, la preservació de l'horta, la millora dels serveis públics i socials, l'aposta per la cultura, el foment de la participació crítica i creativa…

La CUP Almàssera es suma a la candidatura de la CUP Biar, que la setmana passada anuncià la seua proposta, estenent les candidatures d'unitat popular pel País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia