Política

Ciutadans demana a Mas que “no li tremolin les cames” i convoqui eleccions

Arrimadas considera poc “seriós” que el president “sigui incapaç de dir als catalans què farà i que passarà en els propers mesos”

La candidata de C's a les catalanes i portaveu al Parlament, Inés Arrimadas, ha demanat aquest dilluns al president de la Generalitat, Artur Mas, que “no li tremolin les cames” i compleixi amb la seva paraula convocant eleccions per al 27-S. “No és seriós ni responsable que estiguem a menys de dos mesos i Mas sigui incapaç de dir-li als catalans què farà i que passarà els propers mesos”, s'ha queixat en roda de premsa, on ha assegurat que C's està preparat i va “a per totes” en aquestes eleccions.

Amb el procés de primàries fet a Catalunya, Arrimadas ha remarcat que C's està preparat per concórrer el proper 27 de setembre “amb un projecte regenerador però sensat”, i desitja que els catalans puguin escollir quant abans millor un nou govern “que treballi per a tots, amb les mans netes i que imposi sensatesa”. En aquest sentit, ha dit que espera que Mas “compleixi la seva promesa, que no li tremolin les cames i que realment aquesta incertesa s'acabi”, perquè el millor que pot passar-li a Catalunya, segons ella, “és que hi hagi eleccions, un nou govern i que es comenci a treballar pels problemes reals dels ciutadans”.

Arrimadas ha avisat que “no és seriós ni responsable” que Mas encara no hagi aclarit si convocarà eleccions ni si es presentarà, i ho ha contrastat amb el projecte de C's. “Nosaltres no donarem cap sorpresa estranya, tenim un equip i un projecte i anirem a per totes a guanyar les catalanes, perquè som la millor alternativa política, l'única que és alternativa de regeneració democràtica i lluita contra la corrupció però també l'alternativa de la convivència, de la unió i de posar sobre la taula els problemes dels catalans”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona