Política

Ciutadans demana a Mas que “no li tremolin les cames” i convoqui eleccions

Arrimadas considera poc “seriós” que el president “sigui incapaç de dir als catalans què farà i que passarà en els propers mesos”

La candidata de C's a les catalanes i portaveu al Parlament, Inés Arrimadas, ha demanat aquest dilluns al president de la Generalitat, Artur Mas, que “no li tremolin les cames” i compleixi amb la seva paraula convocant eleccions per al 27-S. “No és seriós ni responsable que estiguem a menys de dos mesos i Mas sigui incapaç de dir-li als catalans què farà i que passarà els propers mesos”, s'ha queixat en roda de premsa, on ha assegurat que C's està preparat i va “a per totes” en aquestes eleccions.

Amb el procés de primàries fet a Catalunya, Arrimadas ha remarcat que C's està preparat per concórrer el proper 27 de setembre “amb un projecte regenerador però sensat”, i desitja que els catalans puguin escollir quant abans millor un nou govern “que treballi per a tots, amb les mans netes i que imposi sensatesa”. En aquest sentit, ha dit que espera que Mas “compleixi la seva promesa, que no li tremolin les cames i que realment aquesta incertesa s'acabi”, perquè el millor que pot passar-li a Catalunya, segons ella, “és que hi hagi eleccions, un nou govern i que es comenci a treballar pels problemes reals dels ciutadans”.

Arrimadas ha avisat que “no és seriós ni responsable” que Mas encara no hagi aclarit si convocarà eleccions ni si es presentarà, i ho ha contrastat amb el projecte de C's. “Nosaltres no donarem cap sorpresa estranya, tenim un equip i un projecte i anirem a per totes a guanyar les catalanes, perquè som la millor alternativa política, l'única que és alternativa de regeneració democràtica i lluita contra la corrupció però també l'alternativa de la convivència, de la unió i de posar sobre la taula els problemes dels catalans”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia